eleganterom.no

eleganterom.no tilbyr eksklusive møbler og interiør til både privatpersoner og næringsliv. Vi representerer nøye utvalgte leverandører for å kunne levere et komplett tilbud til enhver som drømmer om et elegant rom. Vårt produktspekter spenner derfor fra alt innen møbler og interiør til biopeiser og løsninger for lagring av vin – alt tilpasset det gode liv, og mye mer enn hva du finner her i nettbutikken.

Vi har mange års erfaring med styling og design av ethvert rom i private boliger, hytter, hoteller og næringsbygg. Vårt fokus er å yte optimal kundeservice til enhver tid gjennom kvalitet i våre leveranser, til avtalt tid og en hyggelig pris.

Selskapet (Eleganterom AS) som driver nettbutikken, eleganterom.no, eies av Maximera Boligstyling AS og Theodorsen Wining & Living AS.

Ta kontakt med oss i dag for nærmere avtale om befaring, priser på ditt drømmeprosjekt, eller ønske om et møte i vårt showroom i Furnesvegen 81 (Glasshuset) i Hamar!

Våre lagerførte produkter kan leveres på 2 – 3 dager fra mottatt bestilling. Vi har 14 dagers returrett og betalingsløsninger fra Klarna -som gjør at du kan få finansiert ditt drømmeprosjekt over tid, betale med kredittkort, Vipps (#594630) eller via faktura (mot kredittsjekk).

Velkommen til eleganterom.no!

Eleganterom AS  |  Furnesvegen 81, 2318 Hamar  |  E-post: post@eleganterom.no  |  Tlf.: 90933488  |  Org.nr.: 923872299  |  Bankkontonr.: 18132480121