eleganterom.no

eleganterom.no tilbyr eksklusive møbler og interiør til både privatpersoner og næringsliv. Vi representerer nøye utvalgte leverandører for å kunne levere et komplett tilbud til enhver som drømmer om et elegant rom. Vårt produktspekter spenner derfor fra alt innen møbler og interiørartikler til biopeiser og løsninger for lagring av vin – alt tilpasset det gode liv, og mye mer enn hva du finner her i nettbutikken.

Vi har mange års erfaring med styling og design av ethvert rom i private boliger, hytter, hoteller og næringsbygg. Vårt fokus er å yte optimal kundeservice til enhver tid gjennom kvalitet i våre leveranser, til avtalt tid og en hyggelig pris.

Selskapet (Eleganterom AS) som driver nettbutikken, eleganterom.no, eies av Theodorsen Wining AS.

Ta kontakt med oss i dag for nærmere avtale om befaring, priser på ditt drømmeprosjekt, eller ønske om et møte i ett av våre store showroom i Oslo eller Larvik, visningshytte i Trysilfjellet eller leilighet i Hamar.

Våre lagerførte produkter leveres normalt ila. 2 – 3 arbeidsdager fra mottatt bestilling. Vi har 14 dagers returrett og betalingsløsninger fra Klarna -som gjør at du kan få finansiert ditt drømmeprosjekt over tid, betale med kredittkort, Vipps (#594630) eller via faktura (mot kredittsjekk).

Velkommen til eleganterom.no!

Eleganterom AS  |  Solhellinga 42d, 2315 Hamar  |  E-post: post@eleganterom.no  |  Tlf.: 90933488  |  Org.nr.: 923872299  |  Bankkontonr.: 18132480121